Friday, December 27, 2013

Kehilangan

Mode: Mana mungkin!

#throwback
9 days after married...on our 3rd day spouse trip, i called mymOm...before leaving Tanah Besar. actually, it's her birthday on that day...im singing lagu selamat hari lahir....& mom said, igt dah lupa! Mana mungkin mak...i will never forget ur big day!
Mak ckp.....dulu sblm aku nikah, dia x rasa kehilangan (by this point, aku terpk, mak ada hilang duit ker ms kenduri hari tu....ohmai, siapakah pencurikk itu?) pastu mak sambung balik.... tapi lepas je ijab & kabul, terus dia rasa kehilangan aku! zass! aku tune balik mind setting! br dapat tangkap. By this time mak dah nangis....so, secara automatik, air mata aku pun turun laju je dr kelopak mata tanpa rasa bersalah! damn, im crying in the middle of crowd! #jenuhmencaritisudalamhandbag! time ni en. asben g parking kete...klu x, haisyyy....malu'y termenangis depan dia! hohoho

Aku x tau kenapa mak rasa mcm tu....padahal dulu sebelum kawen, dah cakap dgn mak....& mak cakap dia faham! but now, hati dia tersentuh jugak! adehhh...
Pagi tadi call mak, dia suh sampaikan kiriman salam utk mil aku..."kirim salam syg kat mak mentua....salam syggg sbb dia dah amek anak mak..."? & i said, mak ni....



To my Dearly Mom..
Please never to worry...because i will always be your daughter till my last breath!
I will love u till the end of my life!
I PROMISE, that i will never forget u...tooo many of your kindness that im not repay yet!....& for sure, if i pay all my life pun, x kan dapat balas segala jasa & pengorbanan mak selama ni...
Your son-in-law aren't taking me from u....but Allah is giving another son to u mom....

TruelyDeeplyLovely:
-Daughter


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...