Thursday, September 26, 2013

Counting My Birthday

Mode: Tahun ni 1st time birthday tanpa abah...tp in syaa Allah, Allah make a replacement utk rs yg hilang tu

Smlm ada org ckp, birthday aku another 96 days! ohmai tetiba aku nk rasa terharu....mcm nk ckp, sweet sgt kot! aku pun x koser nk countdown cenggitu. Yg aku tau lg 3 bulan...haha....pas dia ckp tu, x dela pulak aku nk ckp...."sweet kot countdown my birthday"...tu yg hati aku rasa nk cakap, tp tau apa yg kua dr mulut aku? "eleh, ni mesti suruh kawan dia yg teror math tu kirakan kan?"....haha, terus spoiled perasaan dia nk rs sweet....kahkahkah...*kejam!
Disebabkan sttmnt aku yg sgt x boley blah tu, maka terpecah lew rahsia...dia kate, dia tgk tv, kt tv ada iklan Tahun Melawat Malaysia 2014...another 97 days! pastu dia tolak jela!!! haisyyy!! *terkena aku balik!
Pastu aku kene la sound freeee...dia kata, tula sape suh x nak puji dia! haha...*eh, perlu ke? :P

1 comment:

  1. tahun ni sambut birthday ber 2....hewhewhewwww insyallahhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...