Tuesday, November 12, 2013

To do list

Mode: Nieh klu akak aku baca nieh, haruuuu-biru-unguuuuu



Dari lepas e-day akak aku suh jot-down to-do-list...kene ada buku! state kan all the things...lajuuu je aku jawab, dah ada la buku tu. But, know wut, till now buku tu suci-murni....hahaha...
Pastu aku rasa, x de benda nk tulis, so bia jela buku tu kosong camtu.
Pape, sume igt dalam kepala je. & ada la wat note sikit dalam tepon....dah nama'y pakai note kan, apekehal semua di hujung jari aku x leh nk wat? dah nama'y keje 'komputer'....#siyes x boleh blahhh bila bakal laki cakap keje aku keje komputer! haih...kau tgk, nama keje aku pong dia x tau! adoiyaiii...

Baju nikah dah siap, tp tudung x dek lagi! veil dah ada, tp aku rs mcm x seronok sbb x kene dgn tekak aku! dahlah mahal nak mamp!! last saturday, gagahkan diri jugak kua nk g cr shawl, tp kehampaan pasal akak kedai tu x dtg plak, ada kenduri kata'y! terus aku bertambah2 down+malas tahap gaban! & tgk2 gak tudung2 kt umah, ada x yg boley blahhhh utk aku pakai ms nikah nanti! adeh, siyes x de mood nyeeeee nk mencari2 banda remeh-temeh cenggini!

Ariani ade wat sale....sale hapekejadah klu after less, rege still ratus2? pastu tudung singkat? wut the hell?? haa, tgk....aku dah start mencarut! kla, kang lg berbakul2 aku mencarut....go back to work!

1 comment:

  1. hahahaha...........muahahahahahaaaaa.....hoi! carut!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...